- See more at: http://www.2parale.ro/campaigns/teamdeals#sthash.ZjSCFZDs.dpuf

Colombiana (2011)

Clasificare: Acţiune, Crimă, Drama, Thriller

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 4.00 din 5)
Loading ... Loading ...
776 vizualizari


(0%) (0%) (0%) (0%) (100%)
3 voturi


Colombiana (2011) poster film subtitrat romanaVizioneaza Colombiana (2011) subtitrat online
Gen: Acţiune, Crimă, Drama, Thriller
Regizor: Olivier Megaton
Actori: Zoe Saldana, Jordi Mollà, Lennie James, Amandla Stenberg, Michael Vartan, Cliff Curtis, Beto Benites, Jesse Borrego, Cynthia Addai-Robinson, Angel Garnica, Ofelia Medina, Callum Blue, Sam Douglas, Graham McTavish, Charles Maquignon
Tara: SUA, Franta
Durata: 108 minute
Titlu romanesc: Colombiana

Columbiana este un action-thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local.

Printr-o ploaie de gloanţe, tânăra reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare în Paris şi de la regizorul Transporter 2, MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romania un action thriller care îţi va tăia respiraţia. COLUMBIANA. Din 9 septembrie, răzbunarea e frumoasă.

Colombiana (2011)Trailer:

Vizioneaza Colombiana (2011) online cu subtitrare – Server 1 (vk):

VA RUGAM LASATI FILMUL SA SE INCARCE IN JUR DE 30 DE SECUNDE DUPA CE DATI PLAY SI NU IL RAPORTATI CA FIIND STERS DECAT DACA VA APARE UN MESAJ CA FILMUL A FOST STERS DE PE SERVER!

Acest film a fost raportat ca fiind sters, il vom inlocui in cel mai scurt timp.

Alte filme recomandate:

Mars Needs Moms (2011)
Griff the Invisible (2010)
Apollo 18 (2011)
Green Street Hooligans 2 (2009)
Empire of Silver (2009)

Lasa un comentariu

Ai vazut acest film? Impartaseste-ti parerea cu ceilalti... Comentarii

Filme Faine Top66 Statistici SEO